Ons bedrijf !

Waar staat Geluksvogels voor! 

Geluksvogels is een bedrijf gespecialiseerd in noten en aanverwante producten voor dieren, voornamelijk vogels. We zijn ontstaan voor liefhebberij in noten, pinda's en zuidvruchten. Als bedrijf richten wij ons op kwaliteit en continuïteit. Wij leveren uitsluitend producten die ook geschikt zijn voor menselijke consumptie, Dus! van goede kwaliteit. Noten, zaden en fruit zijn een belangrijke aanvulling op het dagelijks dieet van vele dierensoorten, zoals papegaaiachtige en overige vogels, kippen, eekhoorns, knaagdieren, apen.

Vers garantie! Onze producten worden vers verwerkt.
Bij Geluksvogels worden de producten zoals noten, zuidvruchten en zaden vers ingepakt. Vogels vinden het belangrijk dat ze verse producten krijgen. In de natuur is dit natuurlijk ook zo. De beste noten, zaden en fruit zijn goed genoeg voor vogels. Al de producten worden wekelijks ingepakt en op de juiste manier verwerkt. Bij Geluksvogels bestelt u eenvoudig en snel verse noten, zaden en zuidvruchten en andere smaakvolle producten. Hiermee garanderen wij u een vers garantie zodat u jouw vogel(s) na de aankoop heerlijk kunt verwennen met de lekkerste producten..

Neem één nootje per dag!!
Noten zijn belangrijk voor vogels. Zij hebben met regelmaat verse noten en zaden nodig langs hun dagelijkse voeding. Producten van Geluksvogels kan je dagelijks aanbieden als bijvoeding of lekkernij. Vogels vinden het fijn als het aanbod afwisselt daarom is er een ruime keuze. Probeer ook af en toe producten te verstoppen of op een ander plekje te leggen. Verras je vogel!

Het meest uitgebreide assortiment !
Noten, zaden en zuidvruchten is onze passie, dat proef je, dat ruik je dat is puur genieten. Naast heerlijke verse noten en zuidvruchten is het ook fijn om te weten dat noten een lekkere gezonde snack is voor vogels en knaagdieren.

Onze producten verpakt in?
Bij ons kunt u terecht voor kleine hoeveelheden verpakte emmertjes en wat grotere hoeveelheden, maar wij zijn ook de groothandel voor de grootverbruikers. We bieden een assortiment producten aan in diverse volumes. Voor dierentuinen, liefhebbers en kwekers leveren wij ook pallets van 1 soort of combinatie pallets. Informeer naar de mogelijkheden, grote bestelling worden franco geleverd in NL.

Producten kopen bij Geluksvogels
Bestel uw noten via de bestelsite en betaal via ideal of Paypal. Uw besteld producten worden zorgvuldig ingepakt en naar u toegezonden via PostNL.

Onze (grootverbruik) klanten
Onze klanten zijn dierenliefhebbers. We leveren onze producten aan liefhebbers / houders / kwekers en fokkers van knaagdieren, vissen, kippen, papegaaiachtige en overige vogels. Onze groot verpakking wordt geleverd aan kwekers, fokkers en diverse dierenparken, vraag naar de mogelijkheden.

Uitstekende service
Wij vinden het belangrijk dat uw vogel(s) kan genieten van onze kwaliteit noten en zuidvruchten. En vergeet niet onze notenmixen, deze zijn een ware delicatesse. Voor eventuele vragen kunt u altijd een mail sturen.

Wij helpen u graag verder!
 
Team Geluksvogels