Betaalmethoden bij Geluks-vogels.com

Betaalmethoden bij Geluks-vogels.com
U kunt bij  Geluksvogels op één of meer van de volgende manieren betalen:

Via iDEAL (alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland).
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Via PayPal (Visa, MasterCard en American Express).
U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde Paypalverbinding (let op het slotje in uw webbrowser) veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. U hoeft geen PayPal account aan te maken. U klikt gewoon op ga door met betalen en volgt daarna de stappen op het scherm.

Via vooruit betalen.
Vooruit betalen behoort ook tot de mogelijkheid. Bestelling afronden en bij betaling aangeven zelf overmaken. Als u de bestelling plaatst komt u automatische in de betaling, hier kunt u een keuze maken. U dient het bedrag zelf over te maken op rekening nummer NL13 RABO 0310 8434 99 t.n.v. Lekker en Meer.eu onder vermelding van uw bestelnummer.

Via achteraf betalen.
Achteraf betaling is ook mogelijk via rembours. U plaatst een bestelling, u betaald de producten aan de courrier die pakket afleverd. De rembourskosten voor Nederland bedragen € 25,00 euro.
 
Terugstorttermijnen na een retourzending, manco of annulering
Indien u de bestelling heeft betaald met vooruitbetaling, dan kunt u het betaalde bedrag binnen vijf werkdagen na de verwerkingsdatum van uw retour of annulering op uw rekening verwachten. Als u heeft betaald met creditcard of Maestro, houdt u dan rekening met een verwerkingstijd van drie weken. Let op! Actieproducten mogen niet worden geretourneerd.

Het niet aannemen van het pakket, {foutieve gegevens)
Let op! Bij het niet aannemen van het pakket of retour zenden vanuit het binnen- en buitenland worden de gemaakte verzend-  retourkosten en betalingskosten NIET gecrediteerd.

Gegevens voor betaling.
Geluksvogels
Beekerheide 24
5741 HC te Beek en Donk
Tel; 0492-351236
KvK 16046408
BTW nr. 802402446B01
IBAN Rekening NL13 RABO 0310 8434 99 / BIC RABONL2U { Lekker en Meer)
Paypal / welkom@geluks-vogels.com

Team Geluksvogels